A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кривоозерська багатопрофільна лікарня" Кривоозерської селищної ради

Інформація про дитяче відділення

Дата: 25.12.2023 12:15
Кількість переглядів: 9

              Стаціонарна допомога дітям надається в дитячому відділенні КНП «Кривоозерська БЛ», розрахованому на 17 ліжок. Діти поступають по направленню сімейного лікаря, якого обрано за декларацією, доставляються бригадою швидкої медичної допомоги,само зверненням. У дитячому відділенні лікуються діти не тільки Кривоозерської громади, а й з інших громад, зокрема Одеської області.

               У відділенні працюють два лікарі вищої атестаційної категорії та кваліфікований колектив медичних сестер вищої категорії.

               Згідно вимог до організації надання послуг по пакету «Стаціонарна-допомога дорослим та дітям без проведення хірургічних операцій», відділення обладнане відповідально до табеля матеріально-технічного обладнання. В палаті інтенсивної терапії є централізована  подача кисню, також є кисневий концентратор на 10 л. СРАР «3х»  система, автоматичні дозатори для внутрішньовенного введення лікарських засобів, дитячі пульсоксиметри, електровідсмоктувач, інгалятор, електронні ваги мішок амбу, ларингоскоп за потреби можна зробити  ЕКТ «рентген обстеження », УЗО, доступно цілодобове проведення лабораторних досліджень. Відділення забезпечено лікарськими засобами, визначеними Національним переліком необхідними медичними виробами та витратними матеріалами. Згідно нових державних санітарних норм і правил у відділення функціонує палата ізолятор, оснащена кондиціонером, бактерицидним, має окремий санвузол.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень