A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кривоозерська багатопрофільна лікарня" Кривоозерської селищної ради

Новини

Оперативна нарада

12.12.2023р. проведена оперативна нарада лікарів багатопрофільної лікарні. Розглянуті питання - моніторинг НСЗУ за листопад місяць. Нове в медичному законодавстві за листопад місяць. Боротьба з антимікробною резистенцією. Моніторинг НСЗУ - чого очікувати і як підготуватись. БПР працівників охорони здоров’я в 2024р. Робота педіатричного відділення за листопад місяць. Обговорені проблемні питання та шляхи їх вирішення.

12:50 12.12.2023

День святого Миколая

6 грудня – в День святого Миколая діток та їх батьків, що знаходились на лікуванні в дитячому відділенні багатопрофільної лікарні привітав голова Кривоозерської селищної ради Бузінський Павло Григорович і працівники районного будинку культури. Дітки читали вірші, отримували подарунки. Привітання із врученням подарунків було і від адміністрації лікарні.

13:40 06.12.2023

Нагородження Думика Івана Семеновича

На 2 Пленумі Миколаївської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я нагрудним Знаком Федерації профспілок України «Профспілкова звитяга » нагороджено Думика Івана Семеновича голову профспілкової організації медичних працівників району. Нагороду вручила голова обласної профспілкової організації Заєць Євгенія Миколаївна.

15:17 20.11.2023

Покращення ландшафту

В лікарні проводяться роботи по благоустрою території: розбиті клумби, висаджені 140 роз, хризантеми туї, гібіскуси.

14:15 06.11.2023

Вручення нагороди

На нараді було вручено подяку від ГО «Асоціація акушер-гінекологів України» лікарю акушер-гінекологу багатопрофільної лікарні Думик Людмилі Вікторівні за високий професіоналізм, відповідальність чуйність, турботу і милосердя до людей. На знімку подружжя Думиків – Людмила Вікторівна та Іван Семенович (хірург) стаж роботи в районі - 52 роки.

12:13 01.11.2023

Оперативна нарада

Першого листопада відбулась оперативна нарада з лікарями по результатах роботи за місяць, отриманні завдання, що необхідно виконати до кінця року. Розглянуті питання по новому в законодавстві в охороні здоров’я, накази МОЗ, постанови КМУ. 

11:45 01.11.2023

Медична рада за 9 місяців

27.10.2023 р. Відбулася медична рада по результатах роботи багатопрофільної лікарні за 9 місяців. Заслухано директора, завідуючих дитячого, хірургічного, терапевтичного відділення та консультативної поліклініки. У завданнях на IV квартал головне це виконання вимог НСЗУ по наданню якісної медичної допомоги, придбання необхідного медичного обладнання, забезпечення кондиціонерами, ремонтні роботи в укритті, пожежній сигналізації.

12:30 27.10.2023

Покращення ландшафту

Багато років на території багатопрофільної лікарні знаходилась аварійна будівля колишньої поліклініки, яка підлягала зносу. І лише тепер при безпосередньому сприянню  голови селищної ради Бузінського Павла Григоровича всього на протязі двох тижнів аварійне приміщення знесено, завезений чорнозем, висаджені 100 дерев сосен, розбиваються клумби. В майбутньому це буде соснова зона для відпочинку хворих, покращиться ландшафтний дизайн території лікарні.

10:35 26.10.2023

Покращення умов в стаціонарі

З метою створення комфортних умов у стаціонарних відділеннях, враховуючи вимоги МОЗ України та НСЗУ в лікарні закуплено та встановлено 8 кондиціонерів.​​​​​​​

13:31 03.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень