A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Кривоозерська багатопрофільна лікарня" Кривоозерської селищної ради

Новини

Візит голови селищної ради Бузінського П.Г.

Голова селищної ради Бузінський Павло Григорович відвідав багатопрофільну лікарню з метою ознайомлення готовності до осінню-зимового опалювального сезону, станом проведеного капітального ремонту харчоблоку.

08:53 15.09.2023

Придбано сучасне обладнання

Для кабінету акушер-гінекологів відділення невідкладних станів придбано ендоскопічну стійку приладову LAPOMED цифровий стаціонарний кольпоскоп LAPOMED для проведення професійної кольпоскопії з обробкою даних, веденням бази досліджень та записом результатів досліджень на зовнішні носії.

15:20 06.09.2023

Покращення умов в операційній

В операційній хірургічного віділення встановлено кондиціонер, придбаний приватним підприємцем Ткач Анатолій Михайлович.

08:52 06.09.2023

Облаштування робочого місця медичної сестри

Для зручності роботи в хірургічному відділенні облаштували робоче місце медичної сестри. Спонсор - директор  "Кривоозерської харчосмакової фабрики" - Скрипніченко Михайло Сергійович.​​​​​​​

14:58 22.08.2023

Облаштування робочого місця медичної сестри

Для зручності роботи в терапевтичному відділенні облаштували робоче місце медичної сестри. Спонсор - фермерське господарство "Дружба", голова Березянський В'ячеслав Олексійович.

15:47 21.08.2023

Спонсорська допомога

Для забезпечення комфортних умов перебування хворих і медичних працівників в терапевтичному відділені встановлений кондиціонер, що охолоджує та обігріває повітря розрахований на площу 70м2. Це спонсорська допомога приватного підприємця,з яким багато років співпрацює лікарня. Щира подяка спонсору від медичних працівників і хворих.

09:11 01.08.2023

День медичного працівника

27 липня з професійним святом працівників КНП «Кривоозерська Багатопрофільна лікарня » привітав голова Кривоозерської селищної ради Бузінський Павло Григорович, у якого на контролі постійно питання функціонування, що включає в себе поліпшення матеріально-технічної бази, придбання обладнання. У своєму привітанні голова селищної ради висловив подяку, всім працівникам за постійну напружену роботу і вручив подяки. Серед нагороджених лікарі, медичні сестри, молодші медичні сестри без медичної освіти, інші спеціалісти. Головний мотив зустрічі – надія на перемогу і мирне життя.

11:42 28.07.2023

Оперативна нарада

В лікарні проведена чергова науково-практична конференція для лікарів і молодших медичних сестер з медичною освітою по особливо небезпечних інфекціях - гепатит А, туляремія, бруцельоз. Доведена до відома інформація МОЗ України і Миколаївського обласного центру контролю та профілактики хвороб по стану санітарно-хімічних та мікробіологічних лабораторних досліджень води.

14:50 04.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень